Friday, 14 September 2012

FOTO !!! Bukti ProM bukan suara mahasiswa tapi suara pembangkang ???Cara, budaya, template, penipuan - semuanya ala pembangkang. otak beku tak de idea baru atau otak kosong sebab itu sentiasa meniru dan senang sangat ditipu/pembangkang?

Kekuatan sebenar yang cuba disorok.

Tak habis-habis dengan tuntutan!
Dari blog gerakan13

PRO-M UM BERPELUH RAIH SIMPATI

Menjelang hari pembuangan undi, kem Pro-M Universiti Malaya nampaknya sudah gawat. Semalam mereka adakan kempen speaker corner tapi sambutan yang diterima amat mendukacitakan. Lihat gambar-gambar di bawah.

Sesuatu perlu dilakukan! Menurut maklumat yang diterima, dirty section dalam jentera Pro-M UM yang disokong oleh penasihat-penasihat tertentu daripada 'sebuah' parti politik, mereka akan merancang 'kejutan' terbaru bagi memastikan Majlis Perwakilan Mahasiswa (MPM) terus dikuasai Pro-M.

Apa nak hairan. Dulu mereka tergamak letak kepala babi dalam surau Akademik Pengajian Islam yang juga kubu kuat PMI UM semata-mata nak jatuhkan kem Penggerak (Aspirasi). Hasilnya, undi besar menjadi milik Pro-M yang dikuasai PMI.

Mereka juga pernah 'menghilangkan' salah seorang calon Pro-M sendiri iaitu saudari Masturah Abu Bakar, isteri Safwan Anang yang juga anak pemimpin Dewan Muslimah PAS Selangor. Akibat insiden ghaib tersebut, Masturah menang undi popular sembul 'muncul' kembali sehari selepas keputusan PRK diumumkan.

Kali ini, apa lagi yang mereka nak buat? Culik Naib Canselor UM? Bakar kereta calon sendiri? Atau bakar Dewan Tuanku Canselor (DTC) seperti yang pernah dilakukan pada tahun 90-an dahulu?

Pro-M UM memang hebat dalam berpolitik. Matlamat menghalalkan cara, itulah prinsip mereka selama ini.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive