Monday, 17 September 2012

SAMA TAK CARA HIMPIT 2 ANAK BERANAK NI ???
Ini bukan gambar superimpose dan kita tak terkejut kalau Wakil Rakyat yang dipenhujung karier ini memang terkenal dengan mencari publisiti dengan 'menumpang' tokoh tertentu negara. Dalam seminggu ini Nurul Izzah terpaksa bekerja keras untuk dapat bergambar dengan Tokoh Malaysia atau Ikon Negara.

Hingar bingar penulis upahan pakatan haram bila gambar kononnya Siti Nurhaliza terhegeh nak bergambar dengan beliau, maklumlah jual nama bapak dan ibunya.Apa yang  dilihat Nurul Izzah sudah hilang fokus dan betullah apa yang didengar dari sumber dalaman parti beliau bahawa Nurul Izzah hanyalah sekadar budak mentah yang tidak tahu apapun soal politik negara malah hanya menumpang nama bapanya, Anwar Ibrahim.Kalau dulu, Nurul Izzah gunakan bakatnya yang tak seberapa bermain gitar di pentas sambil menyanyikan lagu kegemaran anak muda dengan suara yang amat sumbang, kini beliau menggunakan strategi kononnya Ikon Negara terhegeh-hegeh nak bergambar dengan beliau.

Dengan dua keping gambar ini, seluruh jentera kaldai upahan pakatan haram dipaksa melakarkan cerita dan diletakkan dientri masing-masing seawal yang mungkin agar berita ini menjadi berita paling hangat dan laris dalam medium maya.

Malah dalam lapuran berkenaan juga ada menyebutkan bahawa beliau hanya selamat bertanding di Permatang Pauh kononnya tempat kelahiran bapa beliau, Anwar Ibrahim. Pengundi Lembah Pantai bukan saja Melayu, malah Cina dan India juga terasa mereka ditipu dengan janji Nurul Izzah yang tak turun padang.

Lihat saja gambar di atas, dalam hari yang sama beliau berusaha bergambar dengan Ikon Negara dan memaksa gambar ini serta merta diletak di medium maya, seolah-olah beliau amat tertekan dengan lapuran yang dikeluarkan oleh Biro Risikan parti beliau. Ada terdengar banyak kisah Nurul Izzah yang melibatkan moral beliau semasa zaman U, benarkah ?

Kalau dilihat pada gambar beliau bersama Datuk Lee Chong Wei di atas, beliau tanpa rasa malu pada suami, kedudukan yang amat rapat seperti bukan suami yang ada sebelahnya. Kalau ini gambar pemimpin UMNO atau BN bertaraf Ahli Parlimen, mesti segala macam seranah dilemparkan !
Lihat dengan hati anda, semua kena berdiri, apa hebatnya Nurul Izzah ?

Sama tak cara bapak Nurul bergambar ?

Sumber : MI

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive