Wednesday, 5 September 2012

"SELAMATKAN MALAYSIA" - CIKGU MALA
Kerana gaya yang mengalahkan wakil rakyat, walhal belumpun bergelar YB, Cikgu Mala terpaksa memaparkan semula muka kalender 2012nya walaupun sekarang dah masuk bulan September.

Paparan dalam FB Cikgu Mala ni bukannya sebarang paparan, tetapi kerana tertera dikalender tersebut 2 nombor akaun untuk memohon sumbangan Dana Perjuangan!

Maka kepada totok-totok PAS tu, paham-paham aje le. Sumbang-sumbang le modal untuk Cikgu Mala bergaya macam YB. Kalau banyak sumbangan, kurang-kurangnya bangga juga Cikgu Mala nanti memaparkan kat dinding FBnya gambar-gambar kononnya dia yang menyumbang kepada orang-orang kampung.PT
Kesian cikgu Mala dahlah impian nak jadi YB tak tercapai. Lain kali cikgu Mala kena berfikir 27 kali setengah kalau nak jadi calon PAS sebab Tenang bukan sama dengan Kelantan. Kalau di Kelantan letak calon apapun rakyat dan penyokong tegar Pas tetap pangkah. PRU13 nanti ada ke tidak nama cikgu mala dalam senarai sebagai calon untuk Pas di DUN Tenang.Kepada penduduk Tenang fikir2 dan renung2kanlah yer !!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive