Tuesday, 5 June 2012

BIAR BETUL !!! PENJUALAN VIDEO DIKIR K-POP KELATE SEMAKIN LARIS

Aku tak berapa risau dengan K-POP dari korea yang dikatakan seksi tapi memang sah mereka bukan muslim dan audien pun difokuskan kepada bukan Islam dan orang Islam boleh memilih untuk tidak menontonnya. TAPI aku amat runsing dengan budaya K-POP dari Kelantan ini. Sudahlah penyanyinya orang Islam, bahasa digunakan pun loghat Kelantan dan pastinya audiennya ditujukan kepada muslim..Ternyata K-Pop Kelantan lebih teruk dari K-Pop Korea !!!


pT
Takkanlah MB Kelantan hanya pejam mata saja dengan isu ni. Kemana perginya exco agama atau mereka yang bertanggungjawab dalam soal ini. Atau mereka hanya ambil sikap lepas tangan? Pelik sangat2 di sebuah negeri yang diperintah oleh Pas katanya sebuah parti Islam tetapi boleh pulak membiarkan lagu serta video sebegini rupa berada di pasaran dan dijual kepada umum sewenang-wenangnya. 

1 comment:

  1. Di kelantan Ke-pop halal, di Bertam Ci-pap pun halal sebab N.Ajis dan Ustaz Idrus menfuckwakannya halal. Yang haram cuma di Putrajaya jer atau lebih tepat kalau dibuat oleh BN, yang dibuat oleh PAS dan PKR tak de hal.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive