Wednesday, 13 June 2012

BIAR BETUL !!! MP SABAH TAK JADI LOMPAT KERANA ANWAR


Kesian tengok satu Malaya kena kelentong dengan mamat nie....dok uji istiqamah tak sudah2 sampai hari ini...

Kononnya kekecewaan sedang menyelubungi Sabah dan semakin dirasai oleh keseluruhan rakyat negera ini, dari kenyataan mulut pemimpin PKR.

Spekulasi mengenai 6 pemimpin tempatan yang akan menyertai PKR sedang hangat diperkatakan. Anwar, pemimpin PKR yang juga bekas Timbalan Perdana Menteri telah mengesahkan bahawa beliau sememangnya ada membuat perjumpaan dengan para pemimpin yang dijangkan bakal bertukar haluan ini.

“Sekiranya semua khabar angin ini terbukti benar, dan saya ingin menekankan perkataan “Khabar angin” di sini, ia akan menjadi masalah besar buat BN,” ujar timbalan presiden PKR Tian Chua kepada Malaysia Chronicle. Beliau enggan mengulas lebih lanjut mengenai perkara ini.

Pertukaran oleh pemimpin Sabah ini adalah disebabkan oleh kegoyahan BN di Malaysia Timur yang menginginkan perubahan dan ini sememangnya satu tamparan buat Najib Razak dan bakal merosakkan peluang beliau pada pilihan raya ke 13 nanti.

pT
Dari tahun 2008 lagi khabar angin bertiup kencang, sehinggakan keseluruhan MP Sabah telah bersetuju untuk mengikut Anwar untuk join kabinet Anwar.Tetapi semua tu hanya angan-angan dan khayalan seorang manusia yang terlalu dahagakan jawtan PM. Kesian kan setelah 5 tahun berlalu masih lagi dengan satail dan taktik yang lama. Fikir-fikir dan renung-renungkanlah!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive