Sunday, 24 June 2012

CINA DAP MENGADAP NIK AZIZ??


Ulasan dari sebuah artikel blog PR tentang gambar seorang 'apek' yang sedang duduk di depan Nik Aziz. Betul ke tu kuliah agama? 

Apa hal cina DAP nii boleh duduk depan TGNA dengar kuliah agama??Cina DAP yang gua ingat memang tak guna dan menentang Islam,begitulah yang diperkatakan oleh ahli Umno Haprak..Yang terbaiknya bagi gua ialah ahli-ahli umno yang apabila ada majlis ilmu di masjid dan surau mereka dulu yang akan lari..

Malah yang lebih bangsat lagi perangai baik Umno ialah menahan guru-guru daripada mengajar di masjid dan surau di mana mereka berkuasa..maka setiap surau dan masjid yang mereka kuasai hanya Indah Rupa daripada roh Islam itu sendiri..sudah tentu kejahilan masyarakat setempat akan menjadi dana berharga UMNO untuk setia menyokong mereka...

pT
Masing-masing ada otak serta akal, masing-masing ada pendapat....fikir-fikir dan renungkan dan cari sendiri kebenarannya. Jangan kita buta dan dibutakan !!!

2 comments:

  1. Nampak sangat menipunya...kuliah agama ape...hahahaha pas2...kalau nak menipu pun agak2lah...tipu budak tadika boleh la....

    ReplyDelete
  2. DAP akan bauat apa sahaja demi menawan pengundi melayu dari golongan PAS.. jangan terkejut kalau masuk Islam pun mereka sanggup, Islam sementara.. kerana peristiwa seperti ini telah puin berlaku di Acheh satu waktu dahulu, apabila musuh Islam sanggup menjadi Islam selama lebih 20 tahun semata mata mahu mencari kelemahan Islam..
    Bodoh tak apa , tapi jangan bodoh totok ..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive