Saturday, 7 July 2012

VIDEO !!!ABBY DI BANGANGKAN OLEH PAK LEBAI PAS TENTANG MEMALI



Apa yang Abby tahu pasal Memali....Adakah Nik Aziz ada di sana waktu itu ...


Lagi banyak Abby bercakap  lagi banyak kebodohan dan kebengongan dia terserlah. 



Masa berlakun Abby nampak macam orang cerdik tapi sayang, rupanya muka saja nampak cerdik tapi bodoh.Kata tak mahu berdosa lagi masuk TV....tapi sekarang masih lagi cari glamour murahan....Nak tahu cerita sebenar buatlah kajian2 dari perbagai pihak. Tanya polis, Tanya orang kampung, tanya keluarga yang terlibat, dan jangan lupa tanya mana perginya wang TABUNG MEMALI.

pT
Masing-masing ada otak serta akal, masing-masing ada pendapat....fikir-fikir dan renungkan dan cari sendiri kebenarannya. Jangan kita buta dan dibutakan !!!

2 comments:

  1. .. nak berlakun saham dah jatuh .. tapi masih nak glamour so the only way join je la PASPISPUS..dapat duduk atas stage dgn puak2 yg suka pakai kain pelekat tu tu kekadang boleh gak rasa ' steam' . maklum la boleh terbayang 'tergantung-gantung' tu ,haa.. Abby ni dah kempunan 'batang berjuntai' . Seronok pa bila di arak ke sana ke mari .. berceramah ..dapat income, bro .. lama2 nanti dapat pulak 'in-cum' baru ..

    ReplyDelete
  2. Memang pun..nak harapkan si zul...dh lari....kesian2...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive