Saturday, 14 July 2012

KFC GRANDPPA DIED !!!!






Asal gaji saja, KFC...asal nak celebrate something saja, KFC....bawa family makan KFC...suap dalam mulut anak2 KFC...belanja kawan KFC... meeting dengan client KFC...

Bila orang cakap jangan lah makan KFC...maka berjawab2lah dengan hujjah cerdik pandainya..."haram ke makan KFC?...apa dalilnya ?...ada sanad ke?...ini  JCORP punya la,,,melayuuu...sekarang dah bisness melayu....KFC bayar zakat per...takkan tak halal kot.."

KFC, McD, Buger KING, Pizza Hutt...udah2 ler...makan cendol tepi jalan lagi bagus...bersih dan halal...



2 comments:

  1. Tapi yang paling ramai makan KFC orang PAS le kat Kelantan ni...nak tgk bola pi Sebelah stadium ada kfc, Nak beli brg dapur kat tesco ada KFC, nak pi naik air asia kat airport ade kfc, nak pi windo shoping kat kb mall ada kfc, nak masuk PAS kat sebelah rumah nik aziz pun ada kfc.. heheeh

    ReplyDelete
  2. hahahaha..betul3..setuju..kalau kat stadium tu yang dapat duit hasil bagi sewa tapak kepada kfc pun orang pas jugak kan?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive