Thursday, 16 August 2012

'RAJA' MAKI HAMUN FB DI PUKUL GENG SENDIRI KERANA KECELUPARAN ???


Semalam seorang blogger pro Pas Asfanizam Abdullah yang begitu aktif dialam maya ini, telah dipukul oleh sekumpulan samseng yang dipercayai diupah oleh geng Syiah di dalam Parti Pas. Motif kejadian, mungkin disebabkan beliau selalu membongkar kegiatan jahat kumpulan syiah dalam Pas yang berpusat di Pendang, Kedah.

Kritikan dan terjahan keras yang beliau lakukan selama ini terhadap Phahrolrazi dan Mat Sabu (geng-geng kuat Syiah Pas) menyebabkan mereka mengupah 12 orang samseng untuk memukul beliau semalam. Kejadian berlaku betul-betul dihadapan kedai kereta beliau di jalan Langgar. Di bawah Mc sertakan gambar yang Mc ambil dari FB beliau..


Mc ada menghubungi beliau untuk mengesahkan kejadian ini. Beliau sendiri amat terkejut apabila dipukul oleh orang Pas sendiri. Selama beliau bergiat dalam alam maya, beliau telah berperang dengan troopers UMNO hampir 5 tahun, namun tak pernah pula beliau di pukul. Namun kali ini, beliau dipukul oleh orang Pas sendiri, apabila beliau hanya mengkritik kepimpinan Pas Kedah dan Pusat.

Sesungguhnya Mat Sabu dan Phahrolrazi tak boleh disentuh dan dikritik, kalau anda sentuh dan kritik Phahrolrazi dan Mat Sabu, anda akan terima akibat dari perbuatan anda. Atas sebab demikianlah kami blogger dan troopers UMNO tidak mendedahkan diri dan identiti sebenar, kami takut nasib kami jadi seperti Asfanizam.


Malam tadi Asfanizam telah membuat laporan polis mengenai kejadian itu. Mc rasa, pihak polis telah pun membuat siasatan dan melakukan tindakan keatas samseng-samseng tersebut. Bab ni nanti Mc update kemudian.

Mc dan Team Media Kedah berasa amat simpati dengan Asfanizam Abdullah, kami berdoa dan berharap agar Asfanizam cepat sembuh. Walaupun perjuangan kita berbeza, namun sebagai blogger pejuang alam maya, Mc menghormati Asfanizam dan cara beliau berjuang. Benar katakan benar, salah katakan salah.

Sumber : Mc Theory

6 comments:

 1. Jika benar cerita ni....macam Tamil Movie di Astro Pemimpin PAS siap ada kaki pukul. Perjuangan Islam ke tu?

  ReplyDelete
 2. Takkanlah tak benar tuan..gegak gempita seluruh kedah...takkan la demotak kenal siapa AA tu..kaki maki hamun dalam FB...elok sgtlah tu...Allah bayar tunai atas keceluaran mulut beliau...

  ReplyDelete
 3. meme benor !!!

  ReplyDelete
 4. Perigi Timur jadi rakan blog saya boleh..
  Kesian dia ni...selalu gak main fb dengan dia..
  walau kita tak sama tapi kita serupa...saudara seagama lagi bro.

  ReplyDelete
 5. Boleh nanti saya pautkan blog tuan di blog saya...tahu tapi setiap komen dia dalm fb saya sangat memalukan..dikaitkan dengan mak bapak sekali di maki hamun...yang tu saya tak boleh nak lupa. berapa kali dia maki hamun saya...sehinggakan saya terpaksa delete setiap komen beliau yang terlalu lucah...

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive