Tuesday, 28 August 2012

FOTO HEBAT !!! PENGACARA TV YANG TERLAMPAU SEKSI ???




Kadang-kadang kami rasa cam tertipu plak ye. Betul jugak kata orang, ” Dont judge a book by it cover ” .. tapi bidalan ni selalunya menyeru kita supaya tidak memikirkan yang buruk-buruk mengenai seseorang. Tapi bidalan ni juga kadang-kala menyebabkan kita menyilap tafsir kepada seseorang yang dikaca tv pijak semut pon tak mati.. Punye la sopan santun.. kalau keluar kat MHI atau Medik TV tu, abis semua mak nenek kat Malaysia ni mengidam nak jadikan menantu.. tapi lepas nengok gambar-gambar yang kami akan dedahkan ni, pastinya mak nenek di Malaysia ni akan menganggap mimpi ngeri je la jadikan that girl menantu.. Hoh!! Hipokrit sungguh!! buat topic khas dalam rancangan Sensasi kat TV3 bagus ni. Kasi hentam personality satu bumbung!! Hehe..

Susah nak percaya dia ni boleh berpakaian macam ni. Bukan agak memalukan, tapi sangat-sangat memalukan. Awak tu melayu, buat cara melayu.. yang Daphene Iking tu tak kisah la. Dia bukan melayu pon dan paling pentingnya bukan Islam. Dia nak berbogel, telanjang bulat or ape pon, dia punya pasal. Tapi yang melayu ni, alahai.. memalukan la.. ingat awak tu minah salleh dari Australia ke ape? Har har har…



” GULP!! GULP!!.. dapatkan GULP di 7E berhampiran.. huhu ”

Nak cakap bangang kurang bijak, kebanyakkan personaliti TV ni semuanya lulusan Universitydalam bidang masing-masing. Kot ye pon nak tangkap gambar berbikini bottom spongebobsekalipon (haha), pandai-pandai la simpan.. Ape pon semoga selebriti ni bertaubat dan berpikir dahulu sebelum buang!! Tak salah rasanya nak scuba diving ke, mandi laut ke atau apa sahaja, pakai la pakaian yang bersopan sikit. Bukan berbikini macam tu. Awak kan public figure.. heh!





Bile lagi Melodi mau terjah orang dalam? Kepada beliau tu, sorry, i malas nak blur kan muka you sebab i dapat gambar tu pun dah mmg macam tu. Camana i boleh dapat? pikir balik camana pic personal pon boleh masuk dalam internet… tepuk dada tanya iman ye..

Sumber : www.klik-aje.com

2 comments:

  1. Salam teman blogger terima kasi m`kreditkan sumber di web kami. Diharapkan tuan blog ni dapat mengubah nama sumber dengan betul. Sumber www.klik-aje.com bukan www.klikaje.com.

    Terima kasih.

    ReplyDelete
  2. wslm...tq dan kesilpan sdh diperbetulkan...maaf

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive