Tuesday, 3 July 2012

ROYALTI DIDAKWA MENGGUNKAN NAMA SULTAN KELANTAN - PERKASAKOTA BHARU 2 Julai - Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) membuat satu laporan polis di Balai Polis Kota Bharu di sini hari ini terhada Gabungan Profesional Kelantan Tuntut Royalti, Pendaratan Minyak dan Gas Kelantan (Royalti) yang didakwa menggunakan nama Sultan Kelantan, Sultan Muhammad V dalam pergerakan politik mereka.

Laporan tersebut dibuat Ketua Wira Perkasa Kelantan, Azman Yazid, 32, kira-kira pukul 2 petang ini bersama beberapa ahli Perkasa yang lain.

Azman ketika ditemui berkata, beliau memohon pihak berkuasa menjalankan siasatan memandangkan dakwaan Royalti yang mengaku mendapat sokongan Sultan Muhammad V, justeru mana-mana pihak yang tidak menyokong pergerakan itu secara tidak langsung menderhaka kepada baginda.

pT
Masing-masing ada otak serta akal, masing-masing ada pendapat....fikir-fikir dan renungkan dan cari sendiri kebenarannya. Jangan kita buta dan dibutakan !!!

1 comment:

  1. Hebat dan kemah keming 2 orang facebookers Kelantan ni...teruskan perjuangan...semoga selamat dunia dan akhirat....royalti utk rakyat Kelantan tapi kenapa pula Perkasa pertikai??? pelik!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive