Thursday, 17 October 2013

#PemilihanUMNO!!! Siapa Punya Kerja Keluarkan List Ini???Dunia ICT membolehkan setiap ahli Umno tanpa mengira batasan usia dapat mengikuti perkembangan politik di hujung jari.

Oleh itu wajarlah setiap ahli Umno yang menjadi perwakilan cawangan Sabtu ini diberi kebebasan untuk membuat pilihan.

Jangan ada pihak-pihak yang cuba mengedarkan senarai kononnya ini kehendak Umno negeri atau ini kehendak Putrajaya. Jika ada sesiapa yang cuba mengedarkan senarai calon elok lah buat laporan terus kepada Dato Seri Tajol Rosli Ghazali.

Apakah ini yang di mahukan oleh perwakilan-perwakilan UMNO ?? Ada dalam senarai ini langsung tidak membawa dasar-dasar Transformasi yang dilaungkan !!

Inilah jenis yang hanya fikirkan keuntungan semata-mata bukannya untuk membawa perubahan dan kebaikan kepada Umno dalam memperjuangkan Agama , Bangsa dan Tanah Air kita !!! Kepada yang buat cai ini jangan jadi 'haprak' !!!

Ini bukan persatuan atau pertandingan budak sekolah tadika !!! Perwakilan harus membuka mata dan menolak cai seperti ini !!!

PT
Pemilihan Umno yang katanya mengalami transformasi. Kini telah beredar senarai Naib Presiden dan Ahli Majlis Tertinggi supaya diundi ahli-ahli Umno. Risalah yang diedar untuk mempengaruhi ahli-ahli Umno yang akan mengundi supaya ikut senarai di atas.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive