Monday, 28 October 2013

Celaka Punya Pak Guard Indon Nih???

Mat indon bukan bodoh, nampak dia ambil kesempatan kelemahan sistem keselamatan kita, mungkin dia dah rancang lama nak rompak bank ni, biar berbaloi....sebab kerja ni hidup mati.....


Nampak isu ni kecik je.....tapi kalau kaji balik impaknya cukup besar...cuba puok demo gi siam, atau gi indon, berani ke buat kerja ni samun ni???

Dia masuk Malaysia....mudah saja beli ic, macam beli kacang..siap boleh kerja...nasib baik tak kerja di bank negara kalau tak!!!

Adakah Ini Account Facebook Pembunuh Pegawai Bank Ambank?

Muka sama beb.
Sebiji.
Rujuk bawah ;




Sama kan? Sama kan? Hah, tadi dapat info dari member facebook. Dia cakap inilah account facebook pembunuh tu. Tengok muka memang sebijik. Nama pula lebih kurang. Kerja pula nampak macam sekuriti juga kalau diperhatikan gambar dia.

Dan kebetulan dia orang Indonesia. Budak dalam account facebook pun orang Indonesia juga.

Cakap-cakap Indonesia apa semua. Last update 21 October hari tu. Itulah tarikh sebelum kes rompakan berlaku. Sebelum si CILAKAK menghilang lepas rompak dan bunuh orang.

Cilakak!!!

Tunjuk gambar mandi macam KACAK. Kalau betul itu la dia, memang CILAKAK!!!

Kalau diperhatikan dari rekod-rekod facebook dia, memang rata-rata kawan dia semua spesis Indonesia. Dan dia sering kemaskini laman dalam bahasa Indonesia. Yang buat aku pelik bin hairan tu macam mana orang tak boleh kesan dia ialah orang Indonesia? Sabah lain la. Kalau demo biasa berkawan dengan orang sabah bahasa demo tu lain. Kita mesti boleh beza punya antara orang-orang Sabah dengan orang2-orang Indonesia.

Dan misteri kad pengenalan palsu semakin mengelirukan.

Korang akan dapati ia bukan sekadar kad pengenalan palsu beb. Siyes. Sepalsu2 kad pengenalan itu sekalipun, takan mampu lepasi rekod untuk buat account bank beb.

Rujukan account facebook ==> https://www.facebook.com/ardi.putrakatela

Apa pun aku rasa ini memang dia. Cuba tengok dia update apa ;




Aku start was-was dah, bila PDRM cakap dia hanyalah pegawal yang menggantikan rakan dia yang tidak bertugas pada hari tu... - Sumber

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive