Wednesday, 20 March 2013

Dah Takde Kerja Lain Ke Ostazah Pening !!! #PrayForSabah


Baru baru nie kita digemparkan dengan status fake twitter bekas pelakon kerana menghina Tun Mahathir melawat Lahad Datu .

Tapi hari ni ostazah ni sekali lagi meroyan tah apa apa pula .Dia menyalahkan kerajaan pula kerana kematian tentera kita yang pergi ke Lahad Datu.

Alahai mungkin ostazah ni tak percaya dengan Qada & Qadar kalau dah memang ajal nak buat macam mana . Kenapa perlu salahkan kerajaan pula dan kenapa perlu libatkan politik dalam hal ini?

Mungkin Supt Ibrahim Lebar sengaja memeberitahu isterinya begitu kerana tak mahu isterinya risau. Demi berjuang untuk Tanah Air apa apa saja alasan akan digunakan supaya keluarga tak risau.

Cukup-cukuplah tu ostazah Abby wehh perbaiki diri sendiri dulu ya barulah mengkritik orang.

Cermin-cerminlah diri sendiri dulu sebelum kepala hotak hang nak hentam orang lain.

1 comment:

  1. Salam perjuangan..Mohon tuan pautkan blog saya di http://metromalaya.blogspot.com/ Blog tuan telah saya pautkan,t.kasih..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive