Saturday, 12 January 2013

#KL112 - BUKTII BN AKAN REBAH ESOK ???


Wah ! Pandai betul bakal PM Malaysia Ke7 ni mencipta penipuan. untuk dilihat oleh penjilat-penjilat bontotnya. Tengok sendiri betapa manusia Anwar ni tidak pernah serik menipu dan berbohong kepada seluruh rakyat Malaysia.

Kata Anwar dalam postingnya.
.....


HaHaha...kalau ya pun hang nak belawok Anwar!! Agak-agakla weiiii...ni hang ambik dari google...kalau hang nak menipu pak lebai Pas boleh la...diorang mana reti nak search google...


Hahaha..Anwar kalau mung nak menipu Nik Aziz ke atau Haji Hadi ke..lantak hang la..tapi yang hang pi post tu kenapa...dah tabiat menipu sampai bila-bila pun menipu.....anjing kalau dah biasa makan taikkk tak makan pun dia cium jugak.....Nuar Nuar !!!

Inikah bakal PM puak-puak samdol yang tengah sesat kat #KL112 dan bercampur gaul jantan dan betina....sipakah yang akan menanggung dosa jantan dan betina berhimpit himpitan esok??? Adakah Nik Aziz dan Hj Hadi yang akan menghapuskan segala dosa puak-puak pakatan esok???

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive