Wednesday, 31 October 2012

FOTO !!! JARANG KITA LIHAT MASA MEMANDU...



Kesian tengok pembonceng motosikal tu...punyalah besar beban yang di bawa..tapi kalau terjatuh pun ok jugak sebab barang tu jadi 'tilam'



Selalu orang gantung teddy bear ke , spongebob ke , la ni orang letak Budak pulak kat cermin belakang tu .lagi real...



Ni act je macam tgh tdo ,sebenor nya tengah tahan kotak tu guna tengkuk dia .kaki tangan semua dah pakai..pasti mahal gaji mamat ni ??
 .


Kat parking , nampak pulak something yang tak pernah dibuat orang .Ini Cara baru nak lock tayar .pakai kepala katil ha ha...



Ni baru namanya bawak pet jalan jalan makan angin .betul2 makan angin .Pandai pulak dia duduk diam dalam bakul tu ek ...mesra semacam je..


Alkisahnya gara2 tak pernah bawak bas double decker..tersangkut kat aircond dia..
apa punya pilot la tak boleh nak agak...ni mesti lesen 'terbang'...


Kancil merah ni dah habis minyak , so driver kancil tu mintak tolong saudara kita ni tolong taw pegi stesen minyak...

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive