Friday, 5 April 2013

Hancur !!! [Foto] Pengarah Pilihanraya Bayan Baru Di Tandas Tersebar ??? #tolakPR #GE13

Pengarah Pilihanraya Bayan Baru , Tan Seeng Keet baru-baru ini heboh di laman maya dengan ceritanya mempunyai hubungan intim dengan Naib Pengerusi Wanita Bayan Baru iaitu Karolin (wartawan Malaysiakini).


Gamabar yang dipaparkan jelas Tan Seeng Keet sedang mengadakan hubungan intim bersama skandalnya Karolin didalam tandas sebuah hotel di Pulau Pinang. Gambar yang diambil sendiri oleh beliau akhirnya berjaya terlepas keluar dari camera peribadinya hasil daripada gerakan halus musuhnya yang sudah meluat dengan sikapnya yang gemar bertukar-tukar perempuan.



Ini juga adalah punca mengapa Anwar Ibrahim ingin meninggalkan Permatang Pauh untuk betanding di sebuah lagi lokasi. Menurut khabar angin menyatakan bahawa Anwar akan bertanding di kawasan Ipoh Timur yang dianggapnya adalah sebuah kawasan yang selamat untuk dirinya bertanding. Menyedari bahawa gerakan halus untuk menjatuhkanya di Permatang Pauh telah pun dimulakan oleh ahli PKR sendiri.

Adakah rakyat Pulau Pinang akan mengambil keputusan untuk terus mengundi DAP dan PKR didalam PRU-13 akan datang ? Wallah Hu Alam . Pada firasat, lebih baik fikirkan dulu baik-baik sebelum keputusan untuk memilih DAP atau PKR terus mentadbir Pulau Pinang.

Sumber : Ohpolitik.blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive