Thursday 27 June 2013

Hebat Seorang Cekgu PKR Telah Mencibaikan Orang Lain???


Memang bengong dan tak berapa betul Chigu Bard ni. Nasib baik panggilan chigu kalau tak tak tahu panggilan apa. Tengoklah sendiri kebengongan pemimpin PR  tersebut senang-senang mencibαi orang lain. Sebagai ketua sememang tak eloklah begitu walaupun kita tak bersetuju dengan orang lain. Nasib baik kau tu PKR dan bukannya UMNO.

Kononnya pemimpin Pas menegur tindakan si Chigu gila ni!!!


Tindakannya menyebabkan dia ditegur Pesuruhjaya Pas negeri, Mohamad Taufek Abd Ghani.

“Memang banyak saluran boleh digunakan bagi menzahirkan sebarang pandangan atau bantahan pada masa kini, tetapi tidak semestinya perlu menggunakan kata-kata kesat.”


“Tidak kisahlah kepada siapa komen tersebut ditujukan sekalipun, yang penting ia perlu dibuat secara profesional dan bukannya mengutuk dari belakang.”

“Bagi kita, salah satu langkah yang boleh diambil adalah berbincang secara face to face atau bersua muka kerana kaedah sebegini dilihat lebih membuahkan hasil berikutan kedua-dua pihak dapat bersuara dan saling membela diri,” kata Taufek kepada Sinar Harian.


Tapi memang tabiat pemimpin PR suka memaki hamun orang lain, Maruah orang nampak maruah sendiri terkoyat rabak tak hirau. Boleh nampak perbezaan orang PR dengan orang UMNO kan????

Sumber

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive