Friday 5 October 2012

HIMPUNAN HIJAU @ HIMPUNAN MEMBANTAI 1000 EKOR AYAM ANJURAN PEMUDA PAS BALING ???Apa kata mereka tentang Himpunan 1000 ekor ayam ???

Menurut Pengarah Program, Ustaz Mohd Hilmi Abdul Wahab, himpunan itu sebagai menyemarakkan dokongan anak muda dalam Kawasan Baling untuk kekal bersama gerakerja PAS. Ujarnya, penduduk Baling khususnya golongan muda sejak pilihan raya 2008 lalu telah menunjukkan peningkatan sokongan memberangsangkan kepada PAS. Momentum itu terangnya, akan sentiasa diperkemaskan dalam usaha mengekalkan kemenangan di kerusi Parlimen Baling, Dun Kuala Ketil dan Dun Kupang serta menawan Dun Bayu sekaligus membantu mempertahankan kemenangan negeri Kedah.

PT
Alahai Pas, selama ini menuduh UMNO memberikan imbuhan atau upah jika mengajak anak2 muda ke program yang UMNO anjurkan. Tetapi sekarang apa yang terjadi kepada Pas, Mereka sendiri telah memyediakan BBQ 1000 ekoq ayam untuk menarik minat para remaja supaya datang ke Himpunan mereka.

Apapun kita masing-masing ada otak serta akal, masing-masing ada pendapat....fikir-fikir dan renung-renungkan dan cari sendiri kebenarannya. Jangan kita buta dan dibutakan !!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive