Friday 10 June 2016

Rugi Jika Pilih Calon Pakatan Harapan #prksgbesar #SCS93 #InilahBudiman #BN4SGB #KekalBN

SUNGAI BESAR – PAS Selangor menyifatkan Pakatan Harapan sebagai pakatan huru-hara berikutan kenyataan tiada koordinasi antara jentera, punca papan iklan bersifat tohmahan dan provokatif di sekitar kawasan pekan Sekinchan di sini, Rabu lalu.

Pesuruhjayanya, Datuk Iskandar Samad berkata sekiranya Pakatan Harapan tidak mampu menguruskan perkara kecil seperti itu, adalah satu kerugian bagi pengundi di kawasan itu mengundi calon mereka pada Pilihan Raya Kecil (PRK) Parlimen Sungai Besar pada 18 Jun ini.

“Mengapa rakyat perlu mengundi mereka apabila perkara-perkara penting seperti itu, mereka gagal bincangkan, Pakatan Harapan sepatutnya membetulkan masalah dalamannya,” katanya kepada pemberita dalam sidang media, di sini hari ini.

Pakatan Harapan sudah mula goyah dalam persediaan menghadapi prk Sg. Besar. Pengundi-pengundi Sg Besar pasti akan memilih pemimpin yang berjiwa rakyat iaitu YB Budiman Mohd Zohdi sebagai menyambung legasi kepimpinan wakil BN yang lepas. Fikir- fikir dan renung - renungkan. PT yakin dan percaya pengundi-pengundi parlimen Sg Besar anda mampu mengubahnya!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive