Tuesday, 5 February 2013

[VIDEO] #Mustapa_Mohamed- PENJELASAN ISU ROYALTI MINYAK DENGAN FAKTA BUKAN AUTA !!!


Husam Musa hanya pandai berkata-kata tanpa FAKTA ...

Isu Royalti Minyak merupakan talian hayat PAS untuk meraih sokongan anak muda di Kelantan kerena mereka tahu bahawa tidak ramai daripada anak muda ini akan meneliti satu persatu segala undang-undang yang termaktub dalam perjanjian hasil minyak di antara kerajaan pusat dan kerajaan negeri.

Maka sentimen yang dimainkan PAS sedikit sebanyak berjaya mempengaruhi anak muda untuk menolak BN atas alasan BN menafikan hak Kelantan.

Walhal tahun 1992 Husam Musa sendiri mengakui bahawa selepas perbincangan kerajaan negeri Kelantan terpaksa akur bahawasanya minyak yang ditemui ketika itu bukanlah berada di perairan Kelantan sebaliknya di Vietnam.


Ikuti penjelasan berfakta Tok Pa mengenai isu pembayaran royalti minyak di Kelantan, tidak perlu baca panjang-panjang hanya perlu luangkan masa anda 10 minit untuk meneliti fakta yang diberikan oleh Tok Pa :

Oleh itu lapanglah dada dan ikuti penjelasan daripada Tok Pa, harap-harap penjelasan ini tidak mengusarkan Husam Musa dengan NGO 'R' selepas Presiden mereka kecut telur untuk menyahut cabaran debat oleh blogger kickdefella : - Sumber 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive