Friday, 8 February 2013

USTAD NASHA PECAH RAHSIA PAS !!! HADI DAN NIK AZIZ TANGGUNG DOSA ???


Kenapakah PAS masih ENGGAN dan MENOLAK sekerasnya usaha untuk Melayu dan ISLAM bersatu membina uhkwah dan kerjasama politik sebaliknya lebih rela bersama-sama KAFIR HARBI LAKNATULLAH DAP dan PKR PLURALISME dan LIBERALISME... kenapa???

Walhal Pemimpin UMNO tetap berusaha menjadi rakan dan berbuat baik kepada pemimpin PAS yang dibuktikan menerusi pelbagai peristiwa... antaranya sewaktu musibah atau kematian melibatkan pemimpin PAS... pemimpin UMNO segera menghulur tangan membantu, melakukan ziarah dan segala bantuan termampu atas kapasiti persaudaraan sesama ISLAM...
 
 Antara rahsia....

"DS Najib Razak antara menteri yang hadir paling awal semasa kematian Ust. Fadzil Noor rahimahullaah. Beliau tanya apa yang boleh kerajaan bantu. Lalu diminta ambulan untuk dihantar jenazah ke Kedah. Beliau terus membuat panggilan telefon mengarahkan disiapkan sebuah pesawat TUDM untuk menghantar jenazah pulang ke Kedah. Begitu juga Tun Abdullah Badawi juga masuk ke dalam van jenazah..."


Ingatlah Hadi Awang, Nik Aziz dan seluruh kepimpinan PAS serta ahli... kami akan tuntut dan kemukakan dihadapan ALLAH SWT untuk KALIAN menanggung segala DOSA nanti jika disebabkan kegagalan penyatuan UMMAH angkara KEEGOAN PAS umat ISLAM di malaysia MUSNAH, DITINDAS dan MELARAT hingga syiar ISLAM menjadi malap mengakibatkan anak cucu dan generasi akan datang kami hanyut dan merana...
SETERUSNYA BACA DI [SINI]

PT
PAS sekarang tak macam zaman almarhum Fadzil Nor... UMNO dan PAS boleh bergabung soal ISLAM... sekarang ISLAM itu umpama hak PAS, DAP dan PKR semata-mata... orang lain semua tak ISLAM... sampai sanggup kata pemimpin DAP lebih faham Islam dari orang UMNO dan membenarkan KAFIR HARBI laknatullah permainkan dan baca ayat AL-QURAN serta membenarkan penggunaan Kalimah Allah kepada penganut Kristian, secara terpesong... PAS semakin SESAT!

PAS tak boleh bergabung dengan UMNO. Sebab  UMNO akan terpengaruh dan akan jadi sesat seperti PAS jugak !!!

1 comment:

  1. 'Apabila seorg warga syurga meninggal dunia, mk Allah swt berasa malu menyeksa org yg memikul jenazahnya, org yg mengantar jenazahnya dan org yg mensolatinya' HR Al Dailami.
    Pndgn politik boleh berbeza, tp dlm beragama kita adalah ahli syahadah !

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog archive

Blog Archive