Thursday, 21 February 2013

[FOTO] LORI TRASFORMER OUTOBOT SENJATA TERBARU PAKATAN UNTUK SEBAR FITNAH SERATA MALAYSIA ???

PAS giat membangunkan persenjataan dan alatan canggih manggih sebagai persediaan menghadapi "peperangan" semasa PRU 13 nanti dan yang terkini mereka berjaya memiliki "LORI TRANSFORMER AUTOBOT" yang berfungsi "berubah bentuk" sebagaimana OPTIMUS PRIME dalam cerita trasformer.

Dengan pemilikan aset ini PAS semakin lengkap dari persiapan selepas pemilikan KERETA KEBAL, KUBU dan MERIAM. Ahli PAS juga semakin yakin dan dilihat tidak lagi gentar dengan mana-mana negara atau organisasi politik lagi kerana mereka sudah sama hebat dan advanced.

Jepun sedang melakukan risikan sama ada "LORI TRANSFORMER AUTOBOT"milik PAS mampu mengancam HERO mereka ULTRAMEN disamping AMERIKA juga mengikuti rapat perkembangan ini dengan berhasrat menghantar GODZILLA untuk perlawanan persahabatan dengan "LORI TRANSFORMER AUTOBOT" bagi menilai kecanggihan teknologi mereka.

."Sedang TRANSFORM..."
Dipercayai "LORI TRANSFORMER AUTOBOT" PAS ini mempunyai GENG yang ramai juga (lihat gambar di bawah)... kita kena waspada bila-bila sahaja mereka boleh bertukar dari KENDERAAN menjadi...


ROBOT : Si SETAN Kembar Tiga


ROBOT : Si Kafir Harbi


ROBOT : Si Liberalisme


ROBOT : Si Pluralisme
Kerajaan Pusat tak terlawan dah kehebatan mereka.... namun Barisan Nasional (BN) setakat ini bertahan dengan mempersiapkan lori jual sayur dan ikan sahaja untuk menentang mereka... ha ha ha itu pun "LORI TRANSFORMER AUTOBOT" PAS ini dan GENG dah menggelabah tak tentu hala he he he he.... sebab kat LORI SAYUR dan IKAN BN tu ada lambang NO 1 (satu)... tu depa menggigil tu ha ha ha.... Duit tak ada macam depa tapi JANJI semuanya DITEPATI! - Sumber


PT
Setiap malam berceramah pakatan menyebar fitnah, politik maki hamun memburukan kerajaan sekaligus menambahkan lagi dosa-dosa kering kepada korang. Orang seperti ini yang hendak dijadikan sebagai pemimpin yang mewakili rakyat?

Lihatlah pembaziran yang dilakukan oleh kerajaan pembangkang. Apa faedahnya beli treler untuk sebar fitnah serata Malaysia? Apa untungnya kepada rakyat? Adakah untung yang dimaksudkan itu 'tiket' masuk ke syurga ciptaan PAS?

1 comment:

  1. Salam mohon dipautkan blog MMI mahamissa.blogspot.com .. Blog PT sudah pun dipautkan di blog MMI.Tq.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive