Saturday, 30 August 2014

Berani Betul Mat Taib Tunjuk Gedeber Kepada Pas!!!

Nampaknya bekas Menteri Besar Selangor yang selama ini tidak tahu tentang agama sehingga beliau menyertai PR cuba menakutkan PAS Selangor dengan mengatakan bahawa Parti itu akan kehilangan 10 kerusi jika mereka meninggalkan PR.

Kenapa Tan Sri Mohammad Mohd Taib cuba nak menakutkan PAS dengan cerita cerita bodoh macam tu? Kalau PAS kehilangan 10 kerusi, adakah kerusi tersebut akan dimenangi oleh Barisan Nasional atau ianya akan dimiliki oleh PKR atau DAP?

Barangkalu  rasa Mohammad Taib sendiri sudah goyang jika PAS meniggalkan PR yang kini terang terang mabuk kuasa hingga mengkhianati rakan dalam parti sendiri hanya semata mata untuk memuaskan nafsu seorang manusia bernama Anwar Ibrahim.

Sedangkan kita perlu fikir, semasa kerajaan PR merampas kerajaan negeri Selangor yang ditadbir sebelum tahun 2008 oleh Barisan Nasional, Mohammad Mohd Taib belum lagi menyertai PR.

Wahai Mohammad Mohd Taib tak payah la nak menakut nakutkan PAS sebab dia sendiri pun tak betul dengan cara menipu rakyat serta Barisan Nasional satu masa dulu. Suatu masa dulu Mohammad Mohd Taib pernah menipu rakyat serta Parti.

Kerana selama beliau dalam UMNO dan menjadi Menteri Besar Selangor, beliau rupanya jahil tentang agama dan UMNO menyangkakan beliau mempunyai cukup pengetahuan agama dan dari apa yang ditunjukkan oleh beliau semasa dalam UMNO hanyalah pura pura.

Dan semua ini terbongkar apabila beliau menyertai PR dimana beliau sendiri mengatakan bahawa beliau tidak mengetahui secara mendalam tentang agama Islam semasa dalam UMNO sedangkan dulu beliau berlakon seolah olah seperti seorang ulama hebat dalam UMNO.

Tapi hari ini orang PR mengangkat orang yang baru mendalami tentang Islam sebagai pejuang Islam kononnya hingga diangkat seolah olah sebagai seorang ulama yang mengetahui segala galanya tentang Islam.

Agaknya memang pengikut PR akan mengangkat orang orang macam Mohammad Mohd Taib sebagai pemimpin Islam hebat walaupun baru belajar tentang agama Islam. - Sumber

PT
Hebat sangatkah ilmu Mat Taib?? Begitu hebat memberi amaran kepada Pas???

4 comments:

 1. Teringat team wawasan a.k.a team mawasan....

  ReplyDelete
 2. EEEk...geli la....BN REJECT tak sedar diri.

  ReplyDelete
 3. Memang dasar manusia lahanat

  ReplyDelete
 4. Akibat dasar terima semua adi ajis, sudahnya yg semua tu pulak yg menguasai PAS skrg, sedangkan adi ajis and the gang terpinggir

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive