Friday, 22 March 2013

[FOTO] Rupa Sebenar Wajah Pengganas Sulu 'Kebal' #PrayForSabah

Kalau sebelum ini pasukan keselamatan berjaya membunuh seorang wanita sniper dalam pertempuran Ops Daulat, kini pasukan keselamatan berjaya memberkas seorang pengganas wanita hidup-hidup dan menembak mati seorang pengganas bersenjatakan parang dalam operasi penggeledahan di Kampung Tanjung Batu semalam.Panglima Angkatan Tentera, Jeneral Tan Sri Zulkifeli Mohd. Zin berkata, pengganas lelaki itu mati ditembak pada pukul 1.30 petang susulan daripada pertempuran yang tercetus pada pukul 11.30 pagi manakala dalam pertempuran tersebut juga seorang anggota tentera cedera di jari kiri akibat terkena serpihan peluru.

"Kita membunuh seorang musuh manakala seorang musuh wanita berusia 40-an ditahan.


Info dari Lynn Venus Kinjawan , Sahabat menceritakan.. 

"Sewaktu Wanita Sniper Sulu ini diserbu dalam operasi penggeledahan perempuan ni dalam rumah, dan komando tembak pakai HK11 dikatakan hampir 2 kelopak tapi dia tak mati."

Rumah pondok yang menjadi tempat persembunyian Sniper Sulu wanita tersebut macam nak roboh saja semasa kena tembakan, tapi dia tak apa-apa malah senyum sinis lagi masa kena tahan. Pada waktu yang sama siap ada senjata military sniper dengan dia. Muka wanita sulu ini juga kalau di lihatkan agak scary di waktu malam.


Sumber : Kosmo

5 comments:

 1. aku ingat rupa hantu, rupanya pengganas sulu. Memang scary and fugly.
  Rakyat Malaysia, teruskan Pray4Sabah.

  ReplyDelete
 2. sedara hantu kot..tapi menurut info..hantu ni tembak pun tak memberi kesan..

  ReplyDelete
 3. SUKA ATI KIRAM JAHANAM TU JE PEGI TUDUH ADA MALYSIAN NK BUNUH DIA. MMG JENIS SUKA FITNAH ORANG ! JENIS SUKA HURU HARA KAN MASYARAKAT ISLAM LAH SI KIRAM LAKNAT NI.....APE RASA KAU KIRAM , JIKA KAMI PULA TUDUH ADA DI KALANGAN PUAK BAHALOL SULU KAMU YANG NAK BUNUH KETUA KAMI ? TOLONGLAH SI TUA TERRORIST ..... STOP ANNOYING AFTER YOUR BROTHER N SISTERS IN ISLAM NOW ! OR YOU REALLY STUBBORN ????

  ReplyDelete
 4. banyak makan sabu dari nasi ne....

  ReplyDelete
 5. Hahaha kiram2 nak jd sos tiram nie ada hati nak lawan malaysia p mampus la semua pengikut tiram nie not kiram tp tiram3

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive