Thursday 23 August 2012

BIAR BETUL !!! BLOG ANWAR DIGODAM ORANG SENDIRI ???Berikut ialah laporan yang ditulis dari blog My Massa :

Mymassa baru mendapat info dari rakan kita di dalam PKR sendiri bahawa posting Perutusan Khas Anwar Memohon Maaf kepada PM DS Najib bukanlah dilakukan oleh orang luar. Ianya dilakukan oleh admin dan orang dalam PKR sendiri. Seorang petugas lelaki.

Maka  pun membuat panggilan kepada beberapa rakan PKR. Kata mereka kecoh juga dikalangan mereka tentang perkara ini dan tuduh menuduh sesama sendiri telah berlaku. Buat masa ini mereka mengesyaki seorang AMK yang bertugas dalam biro IT PKR. Hanya mahu dikenali sebagi 'Shah'. 

Tetapi berkenaan tuduhan puak troopers PKR yang menuduh kerja UMNO ternyata salah. Ini sebenarnya adalah bukti masalah dalaman PKR yang kian hancur. Dengar cerita Wan Azizah akan mengumumkan pembubaran PKR namun sedang ditahan oleh Anwar Ibrahim.

Apapun apabila blog Anwar digodam orang sendiri menunjukkan bahawa kini PKR sangat bermasalah. Itu sumber yang Mc ambil dari blog Keris7Lok.

Nampaknya tuduhan-tuduhan cai Pakatan kepada UMNO dengan mengatakan troopers UMNO yang 'HACK' blog Anwar tu nampaknya 'bidaah' semata-mata. Rupa-rupanya orang dalam PKR sendiri yang sabotaj blog Anwar.

Perbezaan Team A dan Team B dalam PKR sudah jelas ketara. Kita tunggu apa pulak yang akan berlaku selepas ini.

Sumber

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive