Monday, 29 September 2014

Bermula Episod MB Selangor Di'remote control' Bang Non???

Kalau sungguh Anwar nak 'remote control' Azmin MB Selangor pun tak perlu la kut sampai buat secara terbuka macam ni, buat diam-diam dah la. Atau pun mungkin Anwar sebenarnya ada tujuan lain, tujuan yang lebih bersifat peribadi.

Gambar file Bernama Malaysiakini melaporkan: Menteri besar baru Selangor Azmin Ali diminta mendedahkan senarai syarikat dan individu yang mendapat manfaat jutaan ringgit daripada rundingan air yang ditandatangani oleh pendahulunya Tan Sri Khalid Ibrahim.

Ketua Umum PKR Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata, demi ketelusan, rakyat Selangor patut tahu siapa yang mendapat manfaat daripada kontrak itu. - Mkini.

Malaysiakini juga melaporkan:

Katanya, Azmin sudah diberitahu untuk menyenaraikan individu atau pemegang saham di balik syarikat-syarikat berkaitan. - Ibid.

Yang Anwar ni kalut sangat Isu air ni pasal apa? Tak boleh sabar ke. Baru berapa hari ja Azmin angkat sumpah sebagai menteri besar Selangor dah arahkan Azmin macam-macam.

Tambah-tambah bab nak dedahkan siapa yang dapat untung berjuta ringgit hasil perjanjian air Selangor tu, pasal apa nak kalut sangat suruh dedah, nanti-nanti pun boleh. Belambak lagi benda-benda yang lebih perlu disegerakan yang patut Azmin rancang dan buat.

Kalau sungguh Anwar nak 'remote control' Azmin MB Selangor pun tak perlu la kut gelojoh sangat dan sampai buat secara terbuka macam ni, buat diam-diam dah la. Atau pun mungkin Anwar sebenarnya ada tujuan lain, tujuan yang lebih bersifat peribadi.

Persepsi PT, dengan aksi gelojoh tak sabar Anwar ni PT rasa bukan sangat pasal 'ketelusan' tapi lebih kepada nak 'bersihkan' nama dia yang tercemar teruk sebab gagalnya #KajangMove.

Bila didedahkan senarai syarikat dan individu yang mendapat manfaat jutaan ringgit daripada rundingan air tu, orang ramai akan sibuk dengan cerita hangat tu dengan harapan cerita pasal gagalnya #KajangMove tenggelam. 29/9/2014

1 comment:

  1. [-] gambar isteri bogel seksi
    [-] Siswi Bertudung Labuh Miliki Twitter Penuh Gambar Lucah
    [-] Cerita dewasa cerita lucah
    [-] awek 18 tahun, gadis melayu lucah bogel tetek seksi tudung


    [-] (Panas) Gambar separa lucah Nadia, Gadis Melayu 2
    [-] model lucah melayu diusir, blogger seks anak cina lepas
    [-] Cerita lucah bogel


    [-] Sex, lucah. gambar bogel, video lucah, artis bogel
    [-] Lucah Melayu Raya: Kakak Angkatku Liana
    [-] Lagi Koleksi Gambar Lucah Budak Melayu
    [-] Budak Sri Kinta: GAMBAR2 LUCAH PANAS ARTI


    [-] Gambar Lucah Lelaki Dan Konek Melayu Ajilbab Portal Zakar
    [-] PANASS!! Facebook Lucah Perguna Gambar Gadis Melayu
    [-] MODEL LUCAH MELAYU DIUSIR
    [-] KESESAKAN TERUK LAMBANG KEMEWAHAN MALAYSIA


    [-] Faridah Gadis Melayu Terlampau 3gp
    [-] Ustazah Manis tapi Nude
    [-] Ekperisi Memek Melayu


    [-] Kakak Angkatku Liana
    [-] Pekerja Melayu Bertudung Tunjuk Aksi Lucah
    [-] gambar lucah melayu Archives
    [-] Gambar : Awek-awek melayu yang sedap


    [-] Lucah Melayu. Video Aksi Lucah Melayu From Akulah
    [-] Cerita Lucah Gambar Seks Melayu Bogel
    [-] Skandal Melayu Blogspot Search Label 3gp


    [-] Laman FB lucah perguna foto gadis Melayu
    [-] Gadis Melayu Uitm Gambar Lucah Pictures
    [-] lucah awek bertudung


    [-] Image Search Gambar Gadis Melayu Lucah Nude and Porn
    [-] Kepastian! Lucah! Laman lucah
    [-] Mavisrubina Gambar Cerita Lucah Awek Malaysia Bogel































































































































































































































































    [-] gambar isteri bogel seksi
    [-] Gadis-Gadis Melayu Beraksi Lucah Mencuci Motosikal
    [-] AWEK MELAYU UITM BERAKSI BOGEL DAN LUCAH Part 3
    [-] Isu komunis, edar gambar lucah di kawasan Melayu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
There was an error in this gadget

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive