Wednesday, 11 September 2013

@Lokmanadam @rafiziramli Kaki Lipat #Forum20sen??? #Lokman4NKP


Sejak Rafizi kantoi fitnah Ds Zahid Hamidi dilihat cuba memulihkan kembali imejnya didepan mata Anwar..Tetapi biasalah kalau dah penipu dan kaki fitnah..itu sajalah kerjanya yang dia tahu..

Yang terkini Rafizi secara bacul meletakkan 2 nama panelis iaitu Saudara Lokman Adam dan Tan Keng Liang tanpa menjemput mereka. Tan Keng Liang dan Lokman Adam menurut sumber tidak tahu menahu dengan forum yang bakal diadakan.

Apa yang cuba Rafizi lakukan bertujuan untuk mengambarkan 2 pemimpin muda dari BN pengecut sedangkan realitinya beliau sendiri yang tidak berkerandut..

Heboh di twitter apabila Lokman dan Tan Keng Liang menafikan mereka dijemput.. Inilah teknik meliwat pemikiran rakyat,hanya yang bodoh dan bebal sahaja percaya yang akhirnya Rafizi akan mendabik dada pemimpin BN pengecut berhadapan dengan beliau..

Sumber

PT
Dari sumber heboh memperkatakan bahawa Rafizi Jambu bakal dibuang dari jawatan pengarah strategik PKR kerana beberapa sebab yang tidak di ketahui. Tabiat pemimpin PKR yang tidak dapat lari dari suka kelentong dan berbohong kepada rakyat.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive