Friday, 6 December 2013

Laporan Banjir!!! Berita Harian Ingat Rakyat Bodoh???

Laporan Banjir -Berita Harian telah dikesan menipu rakyat seluruh negara apabila dikesan mengubah tarikh lawatan Timbalan Presiden UMNO merangkap Timbalan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin ke pusat pemindahan banjir di Sekolah Menengah Bukit Mentok dengan Menteri Belia dan Sukan ketika itu Datuk Seri Ahmad Shabery Cheek bertarikh 28/12/2012 kepada 28/11/2013.

Ada tiga perkara yang BH menipu dalam isu ini .. pertama tarikh .. kedua Ahmad Shabery Cheek ketika ini ialah Menteri Komunikasi dan Multimedia bukannya Menteri Belia dan Sukan dan ketiga pada 28/11/2013 kawasan Kemaman, Terengganu yang dilawati belum lagi di landa banjir besar.

Mengapa perlu BH menipu rakyat secara terang-terang sedangkan rakyat yang berfikiran waras tidak pernah lupa. Ini di namakan bodek mengampu membawa rebah. ..

Peliknya ada pula dok jaja cerita tentang lawatan TSM kesana sebagai berita menunjukkan pemimpin turun padang dan berjiwa rakyat konon. -Sumber

PT
Malang sungguh rakyat Malaysia yang mempunyai akhbar BH yang hebat tetapi  sanggup menipu rakyat sendiri demi menjaga pemimpin kesayangan mereka. Kalau nak bodek dan ampu sekalipun janganlah melibatkan rakyat!!!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive