Saturday, 24 May 2014

GEMPAR!!! UMNO #DSIS @ismalsabri60 Lancar Jihad Di RTC Gopeng!!!

Semua orang boleh berjanji, malah sesiapa sahaja boleh berlakon menjadi Hero Membela Nasib Rakyat. Tetapi selain daripada janji kosong dan demo atas jalanraya, bolehkah sesiapa nyatakan waima satu hasil usaha mereka dalam memastikan kos kehidupan rakyat sentiasa dibela walaupun setelah lebih dua penggal menerajui pentadbiran beberapa Kerajaan Negeri?!!

Hari ini di RTC Gopeng, YB Menteri Pertanian, Industri dan Asas Tani telah melancarkan Jihad Memerangi Orang Tengah Subsektor Sayur dan Buah. Inilah bukti kukuh pihak Kerajaan yang diterajui UMNO begitu serius dalam memastikan nasib rakyat terbela.

Program ini adalah sebahagian daripada usaha berterusan pihak Kerajaan dalam membanteras sabotaj ekonomi yang didalangi oleh orang tengah yang kebanyakannya penyokong pro pembangkang. Bijak bukan strategi kotor mereka?!!

Mereka naikkan harga barangan melalui peranan orang tengah untuk menekan rakyat. Kemudian mereka akan hasut pula rakyat melalui ceramah dan propaganda pembangkang yang BNlah punca rakyat susah.

Satu perkara yang mereka lupa, ketentuan Allah SWT dan tradisi UMNO yang membela rakyat akan sentiasa mengagalkan perancangan jahat ini. Tahniah DS Ahmad Sabri dan UMNO atas jihad murni ini!!!!

PT
Pembangkang hanya reti memanipulasi sesuatu  program  yang kerajaan lancar untuk membantu rakyar sahaja. Jadi fikir-fikir dan renung-renungkanlah kita sebagai rakyat jelata.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive