Friday, 22 February 2013

[VIDEO] #SKT2013 - PAS BAKAL TERSUNGKUR DI KAKI SKUAD KEMBARA TUKAR ! #TukarKelantan


Aura di Kelantan semakin kuat memihak kepada BN, selagi tiada kes 'cah keting' saya percaya Gelombang Merah TUKAR yang dibawa oleh Dato Sri Mustapa Mohamed mampu menghentikan jantung bateri TG Nik Aziz Nik Mat.

Nampaknya semakin dekat dengan PRU13 semakin 'kenalin' para pemimpin Pas melihat kebangkitan rakyat Kelantan untuk menukar dan menamtkan riwayat hidup parti yang selkama ini reti menipu rakyat sahaja kerjanya.
Gelombang perubahan semakin kuat di Kelantan lebih-lebih lagi apabila Skuad Kembara TUKAR #SKT2013) seramai 300 buah motorsikal dan 7 buah kereta itu mula menjelajah ke beberapa bahagian di negeri Kelantan dalam usaha mereka untuk menyedarkan rakyat Kelantan di atas segala penipuan regim PAS sepanjang memerintah Kelantan selama 23 tahun.

Kalau berterusan sambutan rakyat terhadap Skuad Kembara Tukar impian dan hajat hampir keseluruhan rakyat Kelantan untuk merebahkan pemerintahan Pas jika dengan izin Allah S.W.T pasti akan berjaya!!


Di manakah Ngo R 'Jeming Comel' ketika #SKT2013 mengamuk di jalan raya petang tadi ? Atau mereka sedang mengasah taring mereka yang semakin tumpul ? 

Sebagai hadiah terimalah lagu 'Bo La Weii' ini dengan ucapan , dengan harapan  Tuan Guru Bentara Setia Datuk Nik Aziz bersiap sedialah untuk berundur turun dari takhta !

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share it

ENTRI POPULAR

Blog Archive

Blog Archive